Whitenergy 09410

ID: 113411
Ražotājs: Whitenergy
Modelis: 09410
EAN: 5908214368037

  • 25,00€






Automašīnu pārveidotājs Whitenergy 24V ar jaudu 150 / 300W


 


Automobiļu pārveidotājs ir atsevišķa ierīce, kas ļauj mainīt līdzstrāvas spriegumu 12 V vai 24 V, kas atrodams automašīnās, uz 230 V maiņstrāvu, kas atbilst spriegumam standarta mājās mūsu elektrības kontaktligzdās. Whitenergy pārveidotājs ļauj izmantot elektroniskas ierīces , savienojot tās automašīnā ar līdzstrāvas adaptera kabeli pie cigarešu aizdedzinātāja kontaktligzdas vai tieši pie akumulatora. To var izmantot arī kā enerģijas rezerves ierīci strāvas padeves pārtraukuma gadījumā, kas nozīmē, ka tā darbojas gan braucot, gan stāvot. Tas ir lielisks risinājums, ja mēs nevaram tieši pieslēgties elektrotīklam.


 


Pašlaik mēs piedāvājam DC / AC pārveidotājus ar modificētu sinusoidālo vilni ar 12V / 24V ieejas spriegumu un 100W-2000W jaudu.


 


PĀRVADĀTĀJS PAREDZĒTS ENERĢIJAS APGĀDEI:


 


Maza sadzīves tehnika (tosteri, gludekļi, tējkannas)

RTV ierīces (televizori, skaņotāji, dvd, hi-fi)

Lādētāji (viedtālruņi, tālruņi, planšetdatori, klēpjdatori, GPS)

Apgaismojums (LED, halogēni, spuldzes, dārza lampas)

Biroja tehnika (datori, monitori, printeri, faksi)

 


zp


 


IERĪCES RAKSTUROJUMS


Pārveidotāji ir ārkārtīgi noderīgi ceļojumā, tāpēc, lai lielākus izmērus varētu ērti izmantot visur, kur atrodamies, ierīces ar lielākiem izmēriem ir aprīkotas ar universālām kontaktligzdām, kurām var pievienot ES un Lielbritānijas kontaktdakšas. Par mazākie ir universālo adapteri šajā komplektā . Piedāvājumā ir modeļi ar USB portu, kas ļauj uzlādēt viedtālruni vai planšetdatoru. Katram no Whitenergy pārveidotājiem ir līdzstrāvas adaptera kabelis , kas to savieno ar cigarešu aizdedzinātāja ligzdu. Tiem, kuru jauda ir no 350W, ir iekļauts arī kabelis ar akumulatora skavām .


 


Mūsu pārveidotāji ir aprīkoti ar visu nepieciešamo aizsardzību:


 


pirms pārkaršanas

pirms pārslodzes

pirms PĀRSKATĪŠANAS

pret ZEMO spriegumu

 


Lielākajā daļā modeļu ir gaismas diodes - zaļa norāda pareizu darbību, bet sarkana norāda uz neatbilstībām ierīces darbībā. Katram pārveidotājam ir arī skaņas signāls, kas informē, kad tam ir pievienots pārāk lielas enerģijas elektroniskais aprīkojums, vai arī brīdina, ja akumulatora uzlādes līmenis ir zems.


 


Ja vēlaties izvēlēties savam transportlīdzeklim pareizo pārveidotāju, atcerieties:


ikdoop1pl


Ja jums ir vieglais automobilis, izvēlieties modeli ar 12 V ieejas spriegumu .


ikdooppl2


Ja esat kravas automašīnas lietotājs, izvēlieties pārveidotāju ar 24 V vai 12 V ieejas spriegumu (marķējums parasti ir uz cigarešu aizdedzinātāja kontaktligzdas).


 


Pērkot Whitenergy pārveidotāju, noteikti izvēlieties pareizo jaudu, kas piemērota jūsu vajadzībām.


 


 


 


Iepriekš redzamā tabula parāda aptuveno 12 V pārveidotāja darbības laiku, kad tiek izslēgts transportlīdzekļa motors. Invertors var darboties bez traucējumiem, kad darbojas transportlīdzekļa motors. 24 V ierīcei vērtības tiks dubultotas. Tās var mainīties arī atkarībā no akumulatora veida un stāvokļa.


 


BRĪDINĀJUMS! Aktīvās PFC sistēmas trūkums klēpjdatora / datora barošanas avotā var izraisīt kolibri vai pārkaršanu. Dažos TV modeļos ekrānā var parādīties svītras. Komutatoru ierīcēs un elektroinstrumentos var būt problēmas ar ātruma kontroli.


Pārveidotājus ar modificētu sinusoidālo vilni nevar izmantot ar ierīcēm, kurām nepieciešama nepārtraukta barošana, izmantojot transformatorus vai indukcijas motoru, piemēram, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, indukcijas plītis, sūkņus. Šāda veida ierīcei ir nepieciešams pārveidotājs ar pilnu sinusoidālo vilni.