Cienījamie klienti, veikals ir slēgts no 29.03. līdz 02.04. Priecīgas Lieldienas!

Lionelo Linn Plus Tourquise (53307)

ID: 106939
Ražotājs: Lionelo
Modelis: GXP-622421
EAN: 5902581653307

  • 65,00€






Produkta apraksts

 


 

 Linn Plus augstais krēsls


 


 

 


Lionelo Linn Plus  labi darbojas kā mazuļa guļamkrēsls, augsts krēsls un vieta spēlei. Sēžot augstāk, bērns labāk redz apkārtni un ir mierīgāks, ja māte ir redzama.


 


Krēslam ir regulējams sēdekļa augstums, atzveltnes pozīcija un paplātes. Izgatavots no vislabākās kvalitātes materiāliem ar polsterējumu ar dabīgas ādas tekstūru. Viegli tīrāms.


 


- LikeaSkin audums

- Liels piederumu grozs

- EasyMove riteņu sistēma

- Pastiprināta SecureShape konstrukcija

- Augstuma regulēšana (6 pozīcijas)

- Atzveltnes slīpuma regulēšana (3 pozīcijas)


 


 


 


Pilnīgs komforts mazajiem


Atzveltnes regulēšana  - ļauj mainīt krēsla atzveltnes leņķi. Tas garantē ārkārtēju bērna komfortu un pareizu stāvokli barošanas laikā.

LikeaSkin audums  - īpaša eko āda ir izturīga pret netīrumiem, plūdiem un nodilumu. Pateicoties termoregulējošajai īpašībai, tas novērš svīšanu. To ir viegli tīrīt.

5 punktu jostas  - nodrošinot lielāku drošību lietošanas laikā. Delikātas kaņepes palielina komfortu un novērš jutīgas mazuļa ādas piepūšanos.

 


 


 


 


 


 


 


Pilnīgums ir detaļās


Riteņu sistēma EasyMove  - padara krēslu viegli pārvietojamu. Aizsargāti ar gumijas pārklājumu, tie neatstāj skrambas uz deju grīdas vai paneļiem.

SecureShape  - Īpašais dizains ļauj izmantot guļamkrēslu, līdz bērns sasniedz 15 kg svaru. Tas var kalpot bērnam līdz 4 gadiem.

Augstuma regulēšana  - krēslu var brīvi pielāgot galda augstumam. Bērns var ēst maltīti kopā ar aizbildņiem.

 


 


Praktiski risinājumi


Liels aksesuāru grozs  - lieliski piemērots rotaļlietu un bērnam svarīgu lietu glabāšanai. Praktiskais dizains nodrošina piekļuvi grozam no visām pusēm.

2 maināmas paplātes  - lielāka maltīšu paplāte, mazāka paplāte krēsla nostiprināšanai. Tos ir viegli tīrīt, un tos var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.

Vienkārša pielāgošana  - ar īpaši marķētām slēdzenēm vecākiem ir viegli pielāgot krēsla augstumu.

SGS sertifikāts  - SGS laboratorija ir pasaules mēroga līderis kontroles, verifikācijas, testēšanas un sertifikācijas jomā. Viņš vada laboratoriju tīklu visā pasaulē.


 


Tā specializācija ir bērnu izstrādājumu pārbaude, pakļaujot viņus rūpīgai kvalitātes un drošības prasību analīzei.