Cienījamie klienti, veikals ir slēgts no 29.03. līdz 02.04. Priecīgas Lieldienas!

Easy Camp Bay - 120296

ID: 93049
Ražotājs: Easy Camp
Modelis: 120296
EAN: 5709388081575

  • 29,00€






Produkta apraksts

apraksts

Pludmales telts Easy Camp Bay ir modelis, kas lieliski darbosies brīvdienās. Pateicoties tam, sauļošanās pārtraukumā jūs varēsit izbaudīt mirkli patīkamā ēnā. Tas ir ideāls piedāvājums tiem, kam patīk sajust smiltis zem kājām, bet tie ne vienmēr vēlas pastāvīgi sildīt ķermeni pilnā saulē.


Šāda veida patversme ir ne tikai sauļotāju patīkama nokrāsa, bet arī labs veids, kā pasargāt no saules paņemto bagāžu no ūdens. Arī pusapaļais kupols ļoti labi ierobežo nepatīkamu vēja brāzmu iekļūšanu.


Easy Camp Bay pludmales telts ir pusapaļa konstrukcija ar plašu ieeju, kas ir lieliski piemērota kā vairogs pret kvēlojošiem saules stariem un nepatīkamām vēja brāzmām. Tas bija izgatavots no poliestera materiāla, kuru virsma nav viegli sabojāt. Pateicoties tam, tas efektīvi aizsargā gan no vēja, gan ūdens. Tam ir arī ūdensizturība 500 mm H2O, kā arī spēja aizsargāt pret UV +50 starojumu.


Easy Camp Bay telts konstrukcijas pamatā ir trīs nedaudz elastīgi loki, kas izgatavoti no stiklplasta. Tie nav pilnīgi stīvi, bet tajā pašā laikā tiem ir ļoti augsta izturības pakāpe. Tam visam ir mazs svars, tāpēc tā ņemšana dažādos braucienos pa ūdeni ir ievērojami vienkāršota. Telts izvietojas ārkārtīgi viegli un intuitīvi, un pats process prasa patiešām maz laika.


Jūs varat izmantot pludmales telti Easy Camp Bay pludmalē vai pie ezera, lai efektīvi pasargātu sevi no nepatīkama vēja un kvēlojošas saules.


Easy Camp Bay galvenās iezīmes:


Pludmales izbūve ar apaļu formu

Izgatavots no augstas kvalitātes poliestera materiāla

Materiāls, kas nodrošina aizsardzību pret ultravioleto staru kaitīgo iedarbību pie +50

Auduma ūdens izturība pie H2O 500 mm

Rāmis balstās uz trim elastīgiem stikla šķiedras lokiem

Viegli atlocīt un salocīt


specifikācija


Cilvēku skaits: 2

Bāru skaits: 3

Austiņas materiāls: Stikla šķiedra

Tropiskais materiāls: 180T poliesters ar poliuretāna pārklājumu

rāmis: ārējs

Loku diametrs: 6,9 mm

Svars: aptuveni 945 g

ieejas: 1

Tropu ūdensnecaurlaidīgs: 500 mm H2O

Iepakojuma izmēri: apmēram 54 x 9 cm

Izmēri pēc eksplodēšanas: aptuveni 220 x 115 x 110 cm